BONIA offer

Wednesday, 11 June 2014

norazlinamohdali : rezeki petang


Bismillahirahmanirrahim..

assalamualaikum & selamat petang..


tengah sedap sedap layan cerita Anissa Dan Anissa, tiba tiba ada seorang Customer datang.. Ingatkan siapa la kan.. (macam Nak mintak tolong gayenya dari bunyi salam tadi ).. kuss semangat.(Rupanyer mertua dia dah pesan pada akak ni,, ubat dah habis.) Memang tak disangka sangka sebab customer nie dah lama sangat Tak repeat order, tup tup harini datang.Rezeki petang~~ Alhamdulillah.
   Ina pun tanya la feedback mertua dia.. sebelum nie memang dia mengalami lebihan air dalam badan. Selera makan macam biasa,tapi yang membahayakan pakcik ni.. selalu minum air manis - manis. Itu yang paling bahaya.. dan pakcik ni jugak, tak suka pergi hospital (kebanyakan warga emas memang takut bila sebut hospital)
  Sekarang,, keadaan pakcik tu sudah bertambah sihat.  kaki surut daripada bengkak akibat lebihan air dalam badan. Dan harini menantu dia belikan Advance joint health & ostematriX pula bagi  masalah sendi dan juga lutut.. lagi lagi warga emas sangat memerlukan kalsium : masalah sukar tidur , tulang rapuh dan lutut kerap sakit.. akibat pelincir di lutut kering.

 BACA SINI : Sakit lutut dan sendi
BACASINI : OSTEMATRIX

  Pilihan ditangan anda... samada nak tengok orang tersayang kena operate yang menelan belanja puluhan ribu  atau dengan mengambil suplemen (tak sampai pun puluhan ribuan ringgit) .. malahan kesihatan terjamin sebab suplemen shaklee tidak mengandungi Bahan sintetik dan apa yang penting ia semulajadi juga halal

Bagaimana nak Order?

Sms / whatsapp ke no 017-9506861 

Instagram : storvitaminsid


Kawasan COD : Kuantan

Pengeposan :: Seluruh malaysia menggunakan poslaju / Gdex / Citylink

No comments:

Post a Comment