BONIA offer

Tuesday, 20 May 2014

Alfalfa complex + lecithin (set bajet kurus)

Assalamualaikum wbt kepada semua yang singgah ke blog saya.Ribuan terimakasih diucapkan (ececeh.. mcm ucapan terima award plak dahhh yerk).. sambil2 makan mempelam petang2 nie, best jugak. Manis.. nyum nyum..

Eem.. Cerita nyerr,semalam ina gelabah cari cincin. Yeala. Sapa X risau kan..cincin dijari hilang.. biasa molek di jari lekat 2bentuk.. Nie tiba2 hilang. Puas mencari di ruang tamu , meja makan & porch keta.. tiada.  Last2.. Abis akal,, masuklah toilet.. Nak ingat semula ..kot ada cabut ke.Rupanyer dalam toilet terjatuh.. nasib baik atas lubang air. Nasib baik jugaklah si suami X nampak.. kalo tidak, berkarung karung bebelan dia.

  Tiba - tiba ina teringat kembali, sebab apa tercabut.. bukan sebab kna sabun jd longgar yerrr. Nie pun letak kain perca sumbat kat tepi jari,bagi ketat.. Kes penangan Makan Lecithin & alfalfa complex. Heheheheehe... saja jee makan, dah si suami X makan, Taknak membazir supplemen nie kan. Ina bedal je.. Kesan 2minggu jugakla nak pecahkan lemak dijari kembang..angin pun senang keluar..  Saja test. sebab saya sukakan supplemen. supplemen dengan ina mmg Xboleh dipisahkan. Rasa Macam tak lengkap takde supplemen nie.

ina dah banyak ambil supplemen, utk kulit , set resdung,Set penyusuan & sekarang ina dah jatuh cinta dengan set skincare pulak..iaitu set penjagaan wajah yg terdiri dr Toner,Cleanser , moisturizer (next entry akan saya ceritakan)

#Setelah anda membeli dari ina, akan diberikan jadual makan supplemen dengan betul
#Free Consultation secara berterusan selagi anda menjadi pelanggan saya.

Berminat dengan supplemen shaklee? Ingin daftar keahlian shaklee??
Hubungi 017-9506861 / sms @ whatsapp utk respon pantas

kawasan cod: Sekitar Kuantan
pengeposan ke seluruh malaysia dengan menggunakan poslaju / gdex / citylink

Fb page :www.Facebook.com/Iman beauty & Healthy
Facebook: www.facebook.com/ina.norazlina
Instagram : Stor_vitaminsemulajadi

No comments:

Post a Comment