BONIA offer

Tuesday, 27 May 2014

norazlinamohdali :Perlu Ke turunkan Berat badan?

Perlu ke kurus?

 Erm.. Suami saya sayang je.makin sayang adalah.
Gemuk? Badan saya.. Apa nak susah.. Xpakai pun badan Awk.


TAPI...

 Pernah tak situasi mcm nie berlaku pada anda? Blouse tshirt ? Mudah ke cari? Atau kena tempah khas ..?Nak pakai jeans,,pun kena beli seluar lelaki.. Nak beli jeans perempuan,,cutting tak muat. Ye tak? 

 Dari segi masalah kesihatan pulak macam mana :: mengah X bila berjalan?  Bebas Kolesterol? Darah tinggi ? asma menyerang? Obesiti penyumbang kpd diabetes ..Kerap sakit sana sini?.. asyik berulang ke hospital je.Tak ke susahkan keluarga.. suami? dan orang sekeliling. haissh... lagi banyak kos nyerr tau tak. PETROL,masa & tenaga dihabiskan begitu saja. INGAT!! tubuh badan kita nie, amanat allah. So,, kena la jaga betul betul.. badan kita nak pakai lama kan??

  [Pilihan ditangan anda!!]

 [Niat nak bantu jee..,sian tengok.Kadang2 Si isteri berjalan (mall) Dibelakang..kena tinggalkan sisuami].. [Cabaran kurus..dengan shaklee] Assalamualaikum.. Bertalu talu PM / Whatsapp yg duk tanya pasal set kurus. Kenapa dia makan tak berhasil .. Xde turun pun berat badan. Apakata anda check balik cara pemakanan ,Pengambilan supplemen mcm Mn..? Cukup ke dos yg dicadangkan itu? Ina rasa nak kapak kapak je uols yg beli set kurus dengan seller lain.Tapi minta consult pd saya.. Ina bukan kedekut ilmu, tapi itu semua benefit akan diberikan kepada pelanggan setia ina saja.. Org kata Hak eksklusif.haaa... Kalo mcm tu,baru adil kan? Ye tak. Ini tidak.. Beli pada seller lain,tapi minta segala petua pd Ina.memang tak dapek la nk nolong ekau.. Seller tu lepas tangan ek,biarkan ekau terkapai kapai sorang . Sebenarnya bahaya mcm tu..

 Cuba bayangkan anda ada penyakit kronik, tup2 dia (seller yg tak bertanggungjawab) syorkan apa yg anda tak boleh makan. Tak ke naya ?? Apa2 shaklee jugak disalahkan.. Walhal seller tu tak berilmu.Tiada pengetahuan tentang supplemen..healing crisis (krisis peryembuhan) , cara atasi macam mana.  
   "Jaminan ina untuk anda:: 150% ina akan consult sampai uols dapat capai berat badan yg ideal, bimbingan secara berterusan akan diberikan setelah anda membeli dari saya ,jadual makan supplemen yg betul 

 Utk pembelian produk shaklee bolehlah hubungi 017-9506861 sms / Whatsapp / wechat @ boleh add ina Di Facebook : www.facebook.com/ina.norazlina Fb page : Iman Beauty & healthy nak byhand je pun boleh.. Sekitar kuantan Penghantaran secara percuma & pengeposan ke seluruh .Malaysia melalui poslaju / Gdex / Citylink  

Antara Testimoni set kurus hasil bimbingan ina..tapi harus diingatkan Supplemen hanya 80% bertindak dalam proses kurus , selebihnya kena rajin workout .. Bersenam .

 
 

No comments:

Post a Comment