Friday, 7 October 2016

PROMOSI OMEGA GUARD SHAKLEE 2016

tak perlu sedut nebulizer lagi dengan OMEGA GUARD
Siapa disini pengguna tegar minyak ikan shaklee??

Ade gud news utk korang yaaa.

Kini Promosi OMEGA GUARD datang lagiii..

Harga Tersangat laa Murah sempena Musim promosi ni..

Dapatkan harga SUper SPECIAL hanya pada bulan OKT 2016



Terdapat pelbagai sumber minyak ikan atau Omega-3 di pasaran. Yang mana satukah pilihan yang terbaik?

Omega Guard Shaklee adalah Omega-3 paling selamat kerana menjalani proses penyulingan proprietari 3 molekul yang mengekstrak Omega-3 yang tulen dan juga menyingkirkan

bahan-bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.

Omega 3 Shaklee diekstrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk.

kandungan EPA & DHA dalam Omegaguard Shaklee adalah antara yang tertinggi berbanding brand lain di pasaran:









bacaan tekanan darah tinggi dapat dikurangkan dengan OMEGA GUARD



Omega-3 merupakan asid lemak yang penting yang diperlukan untuk membantu rembesan prostaglandin dengan lebih berkesan untuk menghalang prostetomegaly dan membuang air kecil yang timbul daripada punca andropos


MANFAAT OMEGA GUARD 

·         Omega-3 diperlukan untuk mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS
·         DHA and EPA boleh menentang thrombosis tekanan darah tinggi yang lebih rendah, dan kepekatan darah
·         Membantu melincirkan saluran darah, dan peredaran darah yang lancar
·         Membantu mengekalkan tekanan darah normal
·         Membantu merendahkan tahap kolesterol, menghindar kolesterol LDL
·         Mengawal masalah obesiti
·         Mencegah arteriosclerosis
·         Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
·         DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran
·         Mencegah penyakit Alzheimer
·         Memelihara penglihatan dan pendengaran
·         Mencegah migraine
·         Mengawal sistem imun seperti memperbaiki alahan kulit, psoriasis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE, serta penyakit buah pinggang
·         Omega-3 boleh mencegah kanser paru-paru, payudara, prostat, dan kolon
·         Merangsang kesihatan hati selepas pembedahan
·         Paras asid lemak omega-3 larut dalam tisu rawan dan membantu untuk mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan
·         Membantu memelihara fungsi-fungsi sendi dan gout
·         EPA dan DHA membantu menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan mental termasuk kemurungan


untuk dapatkan Omega Guard pada harga super SPECIAL bolehlah direct sms / whatsapp ke 0179506861



Tuesday, 27 September 2016

Perbezaan SHAKLEE dengan VITAMIN FARMASI







APA
BEZA BELI SHAKLEE DIBANDINGKAN DENGAN VITAMIN LAIN YANG DIJUAL KAT FARMASI..
TAK SAMA KE?

Saya sering dihujani pertanyaan sebegini..
Di sini ingin saya memperbetulkan sedikit persepsi ini. VITAMIN..ya kita boleh mendapatkan vitamin dari mana2 kedai pun. Dalam minuman ringan pun katanya ada VITAMIN C.


Namun vitamin yang sering kita tengok dan sebut tu, ada beberapa perkara yang kita tak pernah ambil tahu:

■ Daripada apa ia dibuat?
■ Apakah ujian2 yang dilakukan ke atasnya?
■ Apakah ia halal?
■ Apakah ia BENAR-BENAR VITAMIN?
■ Sejauh mana keberkesanan dari segi kadar peresapannya?
■ Apakah ia mencukupi untuk tubuh kita?
■ dll

Salah satu perkara yang penting dalam pembuatan vitamin/mineral ialah UJIAN yang dilakukan ke atas vitamin2 tersebut.
Biasanya ada 4 tahap penyelidikan yang dilakukan ke atas sesuatu produk perubatan, dan untuk nutraseutikal biasanya melalui 3 tahap sahaja, atau ada yang kurang dari itu.

Ujian2 tersebut ialah:

1. PENYELIDIKAN ASAS – kaji selidik dilakukan dengan pembacaan dari rekod2 yang pernah dilakukan sebelum ini, jurnal dan sebagainya. Mungkin ada melakukan interview, untuk mendapatkan kefahaman.

2. UJIAN MAKMAL – ujian2 dan kajian dibuat di dalam makmal terhadap satu2 produk.

3. UJIAN TERHADAP HAIWAN – biasanya tikus digunakan untuk menjalankan ujian ini. Biasa kan kita dengar penyataan “tikus2 yang diberi XXXX mengalami reaksi YYYY”.

4. UJIAN KLINIKAL – kajian yang dilakukan terhadap manusia.
Produk kesihatan TIDAK PERLU menjalani ujian klinikal kerana ia adalah dalam industri Nutritional.

Berbeza dengan ubat-ubatan yang digunakan di hospital-hospital dan klinik-klinik yg memerlukan ujian klinikal.
Ini adalah kerana ubatan-ubatan adalah di dalam Industri Medikal.

Dan Shaklee adalah SATU-SATUNYA produk kesihatan yang melalui ujian klinikal, malah ia turut diuji oleh makmal pihak ketiga bagi memastikan mutu dan keberkesanannya terhadap kesihatan.

Masih ragu-ragu?
 
INGIN mendapatkan Produk rangkaian shaklee?
sms / whatsapp 0179506861
 
cod shaklee sekitar kuantan 

Friday, 23 September 2016

SET BERSALIN LENGKAP SHAKLEE



Saya SUDAH!!
Ini lahh set bersalin ina nanti.

Sejurus beberapa minit bersalin dahh pon bole ngapp supplement shaklee nie..

 
 
SET BERSALIN LENGKAP
 
 
Khasiat??
Beri tenaga
Elak SEMBELIT
Pulih LUKA bersalin
Pekatkan susu & perbanyakkan
Elak meroyan / stress

Sementara masih PROMOSI..
Kite angkut laa ESP & Vita C niee

Set lengkap bersalin Ina..
Baby pon selamat mkn.. baby xpns,xcirit, xde efek kuning. 
 
Rakan shaklee anda
Ina 0179506861
 
(( COD sekitar Kuantan & POSTAGE setiap HARI KECUALI cuti UMUM tiada POSTAGE))

Wednesday, 21 September 2016

ESP bantu menguatkan RAHIM wanita

ESP kuatkan rahim


Haaaa..
Kawan2 yg mana duk bleeding..
Asyik tak jadi jeee.

Walhal dah Ade simptom Preggy,tup2 .. bleeding.


WAJIB try ESP
Sebabnyaaaa.

ESP sgt bagus utk kuatkan RAHIM..

Ina dolu pon,consume ESP gak.. bilamana Sofea(janin) hampir keguguran

PM utk order
10 Hari lg PROMOSI ESP

0179506861
sms whatsapp 
cod sekitar kuantan

Monday, 19 September 2016

ESP bantu IBU bertenaga SEMASA proses Bersalin



Mak Mak yg tengah hamil tuu.
Elok la standby sorang Setong ESP nie yaaa..

Sebabnya.. ESP nie bagi Mak Mak EXTRA tenaga semasa dlm proses meNERAN.. push push dlm labor room.
ESP untuk ibu selepas bersalin


Memang betul!! Ina pun dah Cuba ESP nie.. Bancuh Je segelas.Minum beberapa minit sebelum serah diri ke spital.. sampai siap kuar labor room Ade lg tenaga.

Psstt!!! Sgt JIMAT krn,ESP ni bole sbung consume semasa berpantang juga nie

Pm utk Order
OFFER 50% sepanjang September

Hubungi 0179506861

Friday, 16 September 2016

PROMOSI ESP september 2016




PROMOSI ESP september 2016


Penangan PROMOSI Kali nieee..

ESP menjadi rebutan ramaiii..

Ade order utk masalah Kulit
Ade jugak yg order utk IBU mengandung
Ade order Nak selesaikan masalah SELULIT / paarut.

INA ???
Ina pon order jugakk..

Utk stock berpantang Ina haaaa...
Nak tenaga EXTRA semasa berpantang & semasa Masuk Labor room nnt

💮38 MANFAAT ESP
=================
Shaklee adalah untuk:💮

Kecantikan Kulit 

Mehilangkan Parut

Mencerahkan Kulit 🌔

Membantu Rasa Kenyang yang lama

Kurangkan Selera Makan 

Memejalkan Aset Wanita

Membantu Penyerapan Vitamin  - ESP merupakan Precursor Enzyme, penyerapan vitamin memerlukan Enzyme.

Memperbanyak Susu Ibu 🍼

Melebatkan Rambut 

Membantu Meningkatkan Fokus Belajar📚

Menghilangkan Strecth Marks

Sarapan yang Berkhasiat dan Cepat 

Bantu Elak dan Rawat Gastrik

Baik Untuk Ibu Hamil

Memulihkan Luka Bersalin

Memulihkan Luka Pembedahan

Membekal Tenaga

Awet Muda

Meningkatkan Memori 

Membantu Pesakit Diabetes

Membantu Menurunkan Kadar Kolestrol – kerana Isoflavones yang akan jadi phytoestrogen dalam badan akan suppress cholestrol.

Lelaki sangat baik ambil ESP kerana lelaki tiada estrogen, ia perlukan sedikit dari ESP untuk turunkan kolestrol.

Mengurangkan Risiko Osteoporosis

Mengurangkan Risiko Sakit Jantung

Menyihatkan Antibodi Tubuh – ESP Protein akan bina banyak antibodi tubuh dan bila antibodi banyak, imuniti akan meningkat

Membantu Mengelakkan Anemia – bina darah merah

Baik Untuk Prostat

Membantu Menghilangkan Jeragat

Mengurangkan Alergi

Menyembuhkan Ulcer Mulut

Membantu Menormalkan Fungsi Thyroid bagi Hypothyroidism
🎁 Membantu Menormalkan Tekanan Darah

Menormalkan Kandungan Gula Dalam Darah

Dapat Menaikkan Berat Badan Dengan Cara Makan yang Special

Memelihara Sel Dari Kerosakan akibat tekanan - orang yang stress perlu minum ESP untuk melindungi sel

Mengurangkan Eczema

Mengurangkan Psoriasis

Melambatkan Penumbuhan Uban

Mengawal SLE


Pm ina utk order yaaa
Less50%Esp

Hnya bulan Septembe
 
SMS / WHATSAPP 0179506861

Friday, 9 September 2016

SET GOJES SHAKLEE

SET GOJES SHAKLEE


Dulu Kulit berjerawat..
Sensitif sangat.

Dengan parut segala..
Kulit kasar
Liang Roma terbuka


Selepas mengamalkan set gojes..
Kini Kulit Bebas jerawat..
Halus jeee..

Utk order
Bole pm ina yaaa..
 
SMS / WHATSAPP 0179506861
cod sekitar KUANTAN
 
*postage setiap hari KECUALI SABTU AHAD TIADA