BONIA offer

Tuesday, 22 March 2016

Kehamilan: 8minggu sudah!!

Harini baru sempat p check up kat klinik.P scan tengok baby dah berapa minggu. Kali nie, pregnant biasa biasa aje.. kurang keterujaan. Heeeeehehe. Yang ke 3 katakan.. 

Lupa pula Nak tanya doktor untuk masalah aii yang bleeding nie. Harini aii langsung tak masak, risau kalo penat boleh darah turun lagi.. (bleeding). Walaupun bleeding bukan fresh blood macam mengandungkan soffea tahun lepas,aii tetap risaukan kandungan.Sebab aii dah Google kes by kes nie. Ada yang bleeding laluan jalan dah terbuka.Ohhhh~~ sangat seram hokeyyy.Kali nie just bleeding campur lendir aje..aii tak boleh stress langsung. Kena bed rest sebanyak yang mungkin.. ( nie kalo kes macam ni,pihak hospital dah tahan wad.. tapi aii tak bagitau pun doktor masa checkup.. heeeeeehehe. )

Disebabkan kes nie,buat sementara aii kurangkan aktiviti bisnes shaklee.Risau akan kandungan.. hemm..

Okay... nie gambar scan tadi.. janin dah cukup sifat kata doktor,ada tangan kaki jantung yang berdegup. So..comell kan?? Geram aje.. wat tak sabar Nak jumpa baby 




 

No comments:

Post a Comment