Nuffnang: Sikit-sikit lama lama jadi bukit

Selamat pagi..

Dari pagi duk pegang laptop, lastnye update pakai henset ajo.Melayankan my baby soffea. Aii  bangun pagi bebuta,dia pun bangun.Maka sempat tengok gmail ,facebbok,instgram sekali pandang. Memang sad iss.. blog tak update. Double check emel,oh..alangkah terkejutnya. Aii dapat Kempen Dari Nuffnang Cost Per Click.


 Aii  dapat Iklan sebab blog nie aktif.. alhamdulillah! Malangnya Iklan tu non halal pula dah.. tapi buatkan aii gembira sebab pihak publisher nampak akan kewujudan blog tak seberapa nie. Last aii aktif tahun nuffnang 2014, bulan januari baru nampak tabung nuffnang dah semakin naik earning. wow wow! Now,aii semakin bersemangat Nak berblogging. Maybe bole jadi pendapatan ke-2 aii selain shaklee.. ehehehe.




Bercakap pasal kempen Iklan nie, bloggers akan dibayar jika ada yang klik kempen. (Contohnya: MARIGOLD ada kempen di blog kita, n jika blog kita unique Visit ramai..lagi la banyak bayaran yang masuk.Ada yang klik,lagi la masyukk! )

 Setakat nie saje Yang aii paham.. ehehe.

 Okay, kalau ada pemahaman aii  salah.Otai blogger, silalah tegur ya.

 I'm newbie dalam nuffnang..


Comments

  1. aah dapat juga..xpe nanti dia akan hantar lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh..yeke sis? mesti penuh tabung kan? ehehe..

      Delete

Post a Comment