BONIA offer

Monday, 25 January 2016

Bila SuAMIKu mengemas...

Adoiiii... Mak!
Cuba tengok tajuk entri. Meletup letup api kemarahanku.1 Kali dah buang pencuci muka aii,mentang-mentanglah secoet yang TINGgAL. Aii memang suka simpan botol-botol segala Vitamin Dan pencuci muka (enfuselle) ..kalau nak tau.hihihi.Bagi aii mengumpul benda-benda macam tu da jadi tabiat.Sayangg sangat nak buang tau.Harini pula,cik hubby p buang Vitamin E ..adoiiii,stress tau.Vitamin tu cukup  stok Untuk 2minggu lag I..um um.



Vitamin E tu 4bulan tahan tau,aii beli masa promo. Tujuannya Nak hilangkan jeragat, kuatkan jantung, dan  Nak juga cantikkan Kulit. Even umo dah menginjak 29tahun.. kena laa makan lebih supplement. hihihi.. Oh ya,kaum lelaki pun boleh makan tau. Jika untuk kesuburan sangat bagus sebab dapat memekatkan serta menambah sperma kaum lelaki. Tenaga pun extra. Takdelah lemau! Dan satu lagi aii makan untuk kuatkan rahim juga, prepare until kehamilan seterusnya. Teeet! Hahahaha.. anak baru 9bulan,mengada ngada ya.. Selain makan,aii sapu juga pada parut. Vitamin E sangat bagus menangani segala jenis parut sebenarnya. Parut chickenpox boleh hilang tau,2 minggu saja. Janji konsisten makan.Insyallah...






Pencuci muka Aii... enfuselle. Aii sayang sangat sangat tau dak. Botol macam produk international kauu! Kesan pun setanding skII. Pencuci tu ai  beli masa tahun 2014 lagi yerr,bulan 10. Bayangkan Dari bulan 10 2014, lama mana. Dahlah pekat! Tu Yang tahan lama..liquid.Pakai skit Je,buihnya Mak aiih.Lepas cuci,Kulit rasa bersih..ringan .Tegang.. apa yang lagi best..semasa cucian mekap tu semua hilang terus.
Tak perlu lap muka dengan remover ..pakai enfuselle pun jadi ..(suggestion bagi mereka yang mempunyai bajet duit)

Emm..nampak gayanya.. this month aii kena leburkan sedikit duit untuk Kulit daan kesihatan. Sadis tau!







Oh ya,pencuci muka tu ada 2jenis.. enfuselle (Kulit kering Dan Kulit normal) aii beli khasuntuk Kulit berminyak.













Okay.. kalau korang ada pape pertanyaan sila whatsapp @ telegram 017-9506861





Cod sekitaar kuantan.

 Postage ke seluruh Malaysia setiap hari.




















































































No comments:

Post a Comment