10 Tanda Anda Bakal Mempunyai Zuriat

Berikut merupakan Hasil PERHATIAN aii sajaa... Ada kalanya Betul atau KEBETULAN sahaja. Saja suka suka Teori ini.Layankan Ajeee...hikhikhiks.

10 Tanda Anda Bakal Mempunyai Zuriat atau kehadiran Baby.


 1. Korang Kerap sangat Terjumpa Baby 

√ masa sebelum disahkan pregnant,tak kisah la anak no 1 ke no 2 ke atau No 3...,aii pergi mana mana majlis mesti akan terjumpa baby ( ehhh,ni bukan orang buang baby tau.. baby tu ada sekali dengan mami dia la..) mesti aii bagi sikit sumbangan duit. Ini penting tau! Jangan kedekut..dan korang Cuba Cuba la pangku baby tuu. cium bau baby


 2. Anak kuat merengek 

√ Bagi korang yang punyai anak dah.. korang akan perasan satu keadaan yang anak korang kerap merengek. Nangis tak tentu masa. Uiiii~~ stress! Macam soffea la.Alamak! Siang malam 24jam nangis.. tak boleh berenggang (berpisah) langsung..walhal aii Nak p dapur masak aje.. Mungkin naluri dia dapat tau, ada baby dalam perut aii.Makanya,nanti dia dah tak dipedulikan lagi.


3. Nipple Breast 

√ Korang Yang breastfeeding mesti perasan.. nipple korang akan terasa pedih Dan perit semasa tempoh penyusuan. Erkkk! 


√ korang Yang baru tak pernah pregnant sebelum nie.. nipple korang jugak terasa sakit.Seolah Nak period pun adoo.tiiit~~~~


4. Miss Period 

√ Period korang lewat, mungkin sehari ( customer aii buat upt terus naik 2line...hikhikhiks..jangan Cuba Cuba ikut okay)


√ Period Takde 1bulan... kikikiki.Nie kes aii. Tak p scan lagi, tatau bape bulan dah nie... eeeeerk! Perut dah mola muncit nie.. haaaaaha.( leceh dengan anak Kecik lau p klinik,Nak berangkut..Cik hubby Kerja..huuuuumm)


5. Selera Makan Bertambah


 √ Kemungkinan selera makan korang akan memuncak! Nak makan macam macam.Bila tengok makanan tuuu.Rasa tertelan jee air liur..bila takdapat makan,Nak menangis Je rasa.


6. Pening Kepala

Haaa..nie pun salah satu TANDA.Pening dia Lain macam..(terasa siling rumah Nak jatuh.. Mata pinar) kalo pening, siap dengan pakej dia lagi.. tekak pun menggelegak.Macam lava gunung berappi tuuu..


7. Mengidam

 √ korang Nak makan benda pelik pelik.Macam aii,dulu geli sangat sangat ikan patin. Sekarang?? Aii mengidam Nak makan PAEH IKAN PATIN TEMPOYAK...alahaiiii..bila la dapat makan nihhh.Gulp! 


8. MUAL 


√ korang terasa Nak muntah je. Bau busuk tak boleh.. macam aii,bila hubby 
Ajak hangout..uiiii,terus hilang rasa loya segala...hahaaahahahaha..tatau pesen appe..


9. Tabiat PELIK

Korang akan mempunyai tabiat yang sangat sangat pelik.. CTH : kisah aii,masa Preggy anak sulong..aii suka bau ketiak hubby ..heeeeeeeeehheheh.Kalo takdapat bau,rasa Nak nangis jeee. Preggy kali ke 3,aii asyik duk sembur perfume Je 24jam..walaupun kat umah..


10. Naluri Keibuan

√ bila aii tengok pakaian baby Yang dalam almari pakaian soffea..terdetik di hati.alolololololo~~~ bau baby, sedap nyeee bau.Siap dapat lagi bau baby tuuu.. bau baby yang FRESH baru lahir kau! 

Kesimpulannya....kesemua tanda diatas boleh dikesan sebelum korang disahkan HAMIL lagiii. 

Terpulang pada diri masing2 Nak percaya atau TAk..aii tak paksa.








Comments