BONIA offer

Monday, 14 March 2016

Mengandung??

Assalamualaikum Dan salam tengahari.. nie hari barulah ada feeling Nak update blog.Hiiiiihihihihi.. Dah 3 hari tak berasap blog nie. Adeiiii~~ Eh..sape kata dapur Je boleh berasap.. Blog ponn bolehh.. haa.


Alkisahnya, dalam minggu minggu lepas. Aii sangat sangat malas.. asyik mata mengantuk.Tubuh badan letihh Je.Dengan rasa mual, loya tekak.. adoiii! Keracunan maybe.. 


Tapi,setiap Kali Nak hangout mesti kepala pening di tambah dengan Loya tekak.Adeiii! Kata hubby, rasa loya Dan pening tu semua ada sebab duit Nak melayang p shopping.Tu keluar segala simptom ..heeeeeehehehe.Boleh ke macam tuuu? 

Atau soffea Nak jadi kak Ngah?? Bluwerkkkk... adeiii.

No comments:

Post a Comment