BONIA offer

Sunday, 8 June 2014

shaklee kuantan : Anak Bijak & sihat

Bismillahirahmanirrahim.. Assalamualaikum selamat malam.. malam nie ina nak share kelebihan Omega & mealshake shaklee. Sebab tengok kanak2 sekarang kan kurus, makan jajan, makan gula2,makan cadbury... opss!! yang tu jangan makan yea.hihhi.. Ibu ibu diluar sana tlg elakkan anak anda dari makan cadbury.. okay,,entri kali ini bukan nak citer pasal cadbury tau..no no no. Jom baca dulu apa manfaat set anak bijak & sihat ni.. Omega Guard : * Omega guard nie sejenis softgel,, kalo anak taknak telan.. boleh kunyah (mcm anak ina..mcm coklat dbuatnya) , kalo tak boleh telan (boleh picitkan softgel letak dlm bancuhan susu..Mudah kan?? banyak sangat pilihan. *Kanak kanak seawal 1tahun boleh mengambilnya. *Anak yg punyai lelah, sangat2 sesuai sebab minyak ikan nie panas.. ✔ Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam ✔ Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik. ✔ Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan. ✔ Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA , DHA … ✔ 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA ✔ Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ULTRATULEN bergred farmaseutikal berteknologi terkini. ✔ Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB. ✔ Penting untuk perkembangan dan fungsi otak ✔ Meningkatkan sistem imunisasi ✔ Menapis segala virus dan bakteria dalam badan ✔ Kanak- kanak yg mengambil Omega 3 dari kecil akan mengurangkan jangkitan pernafasan   Antara kebaikan Mealshake :~ ✔ Membekalkan 19 jenis vitamin dan mineral perlu untuk tumbesaran yang normal ✔ Menambah selera makan anak ✔ Anak tak mudah kerap jatuh sakit atau demam ✔ Membekalkan tenaga tambahan terutama bagi anak-anak yang berpuasa,haa yg ni sgt bgus ✔ Mengatasi masalah sembelit kanak-kanak ✔ Sebagai cara untuk menambah berat badan anak ✔ Kaya dengan kalsium, magnesium dan vitamin dan protein untuk perkembangan tulang yang sihat ✔ Meal Shake Shaklee sangat mudah diberi kepada anak-anak kerana boleh dibancuh dengan susu formula kerana rasa french vanilla dan teksturnya seperti susu tepung ,menarikkan :) ✔ Meal Shake rendah lemak dan glisemik jadi anak anda tidak akan jadi obesiti atau gemuk ✔ Sesuai untuk anak-anak yang obesiti kerana beri rasa kenyang yang lama ✔ Meal shake merupakan makanan untuk otak yang bijak juga kerana mengandungi kolina, kalsium dan protein Macam mana nak dapatkan set anak bijak?? mudah jee.. Boleh Hubungi Ina di 017-9506861 @ sms / whatsapp kawasan cod :: Sekitar Kuantan (setiap hari ina buat penghantaran secara byhand kepada anda) Pengeposan :: ke sluruh malaysia menggunakan poslaju / GDex / Citylink FB : www.facebook.com/ina.norazlina Instagram : Storvitaminsid

No comments:

Post a Comment