BALIK KAMPUNG~~~ RAUB - TEMERLOH

bismillahirahmanirrahim
Assalamualaikum..

Selamat petang semua, salam jumaat. Ina baru je siap packing baju-baju untuk balik kampung ( Gigih tak gigih packing) hover tak ingat dunia kaan? hihihi... Walhal, esok je balik kampung. Terlebih Excited erk.. 1 beg telah selamat dipacking.. (iman punya) . Beg mama dan abah tak packing lagi... otw  melipat. Banyak beg nak kena bawak, adalah dalam 5 beg kot..esok mesti kena perli dek suami lagi.. katanya macam nak pindah rumah..kena jadi katak pekak jerla. haisss, nasib keta muat. Itu belum lagi sekotak stok Shaklee nak masuk..

Okay, ina balik beraya tahun nie dekat Raub dan raya ke-2 baru singgah di Temerloh (rumah aki).. Tahun ni paling excited sebab First time kot, balik kampung yang betul-betul kampung. Suasana balik kampung baru terasa.sebab tahun ni jugak family berpindah ke Raub (Al-kisahnya).. Harap dapat makan lemang dan ketupat orang sana. 

Sambil-sambil beraya dekat Raub dan Temerloh,, ina ada bawa stok SHAKLEE.. nie stok yang ina bawa :

  1.  Alafalfa Complex (Large) - 1 UNIT
  2.  Alfalfa Complex (Small ) - 7 UNIT
  3.  Lecitihin                         7 UNIT
  4.  Phytocol - St                   2 UNIT
  5.  Omega Guard                 4 UNIT
  6.  ESP                                3 UNIT
  7.  Mealshake                      2 UNIT
  8.  Cinch Shake                   2 UNIT
  9.  Advance Joint Health       1 UNIT
  10. Nutriferon                      2 UNIT
  11.  Caratomax                     4 UNIT
  12.  Vitamin C                      5 UNIT
  13.  Herblax                          4 UNIT
  14.  Gla Complex                  3 UNIT
  15.  Vitamin E                       3 UNIT
  16.  Ostematrix                     3 UNIT
  17.  zink Complex                 1 UNIT
  18. Vitalea                            1 UNIT
  19. peppermint Ginger          1 UNIT    
  20. Performance Drink          1 UNIT



JOM-JOM orang sekitar Raub dan Temerloh....

dapatkan Produk shaklee secara Byhand disana ,Hubungi ina di talian 017-9506861 (sms/ whatsapp) @ 013-9331855 (call)

Comments