kecilkan lengan / pinggang / pinggul

SEGMEN IKLAN SEBENTAR ::

14 CABARAN MUDAH.. menang RM 20,000 BIAR BETUL!!



bismillahirahmanirrahim
Assalamualaikum..

aisehh,, Tak keruan ina.. CINCH SHAKE  tertinggal dekat kampung..( salah satu produk yang ina sayaangg) 1 beg supplemen yang ina consume tertinggal. Apa benda tu? nak tau..?


                                                                              tu diaaaa


CINCH SHAKE ni ada 3 jenis perasa pilihan...

CAFE LATTE
CHOCOLATE
VANILA

Pilihan ina Caffe Latte..., best wooo. Ina suka sangat tau benda alah nie.. kalo ikutkan memang ina malas sangat nak bancuh-bancuh nie tau. ( minum nie jadi kenyang, berpeluh dan paling BEST... part PEHA , PINGGUL , LENGAN dah mengecutt . erkkk~~ hilang semua inci yang besar-besar tu ) ina pakai jean dari zaman anak dara dari saiz 27 sampai anak sorang...,alhamdulillah. maintain.. tu yang ina minum Cinch ni lagiii.. umpph! )

TAPI...,nak body cantik punya pasal. Taknak menggeleber sana sini , terpaksa bancuh jugak. Ina bancuh sebelum minum pagi. hubby ina pun terjerat sama.. dari tidak suka.Jadi penggemar TEGAR cinch shake nie..

Ina dah kurus  tapi untuk maintain body, terutamanya part PEHA / PINGGUL DAN LENGAN... ina minum CINCH SHAKE ajoo..


bagaimana ingin dapatkan CINCH SHAKE?

hubungi ina di talian 017-9506861 sms/ whatsapp / telegram

pengeposan ke seluruh malaysia




Jangan lupa add ina di Facebook : Nor Azlina Ina


Comments