COACHING bersama ahli baru

 Perkenalan kami melalui blog, yang menghubungkan ikatan persahabatan.Walaupun kami tidak pernah berkenalan sebelum ini..,Kakjie terus hubungi ina untuk pendaftaran keahlian shaklee. Katanya ingin berbisnes demi membantu suami.. Beliau seorang suri rumah sepenuh masa macam ina, masing-massing mempunyai anak kecil.Tapi tidak menghalang kami untuk berbisnes yaa.

COACHING secara santai

selepas pendaftran berjaya dilakukan dengan membayar RM 79 ( starter kit bag yang mengandungi BUKU RESIT, PnR shaklee, List harga Retail dan ahli,Buku Pelan pemasaran shaklee, dan juga buku Produk Shaklee). Pendaftaran dilakukan secara atas Talian.

Selesai pendaftaran keahlian, ina ajarkan selok belok tentang kiraan UV / point setiap produk, bagaimana nak set target, Tentang produk dan pelbagai..ini antara gambar-gambar kami..ehm.., ni pun  dipaksa oleh anak bisnes..kakjie  hihiihihi.. bab selfie ina payah sikit. Malu lahh. Tapi ratu Selfie sudah ajak kan. Ku turutkan aje..


okay.. setakat ini sahaja coretan kali ini.

Bagi mereka inginkan harga JAUH lebih murah dari harga PASARAN atau ingin MENJANA PENDAPATAN.. boleh bertindak sekarang. Hanya dengan  mendaftar KEAHLIAN.

bagaimana NAK DAFTAR KEAHLIAN??

MEMPUNYAI  2 PILIHAN cara DAFTAR..

1.  pembelian Sebanyak 200Uv iaitu PEMBELIAN bernilai RM 800 ( FREE MEMBERSHIP )
JIMAT sebanyak RM 79 (Contoh : 2 BOTOL VIVIX)

ATAU

sekali BAYARAN sahaja..(RM 79 )
 KEAHLIAN tidak perlu diperbaharui (no RENEW )
TIDAK PERLU maintain POINT.

Untuk lebih INFO

Terus hubungi ina 0179506861
sms /  whatsapp


0 ulasan:

Post a Comment