BONIA offer

Friday, 26 February 2016

TAK JUAL SHAKLEE DAH??

assalamualaikum dan salam jumaat! Hem ..,akibat terlalu letih.Blog aii terabai..,Semalam busy menguruskan satu projek bersama abah.Puas satu bandar kuantan pusing mencari barang barang untuk di niaga. Hah? nak niaga pulak? Tak nak jual shaklee dah ke? Ehhh,,,eh.Nanti dulu, shaklee is kerja tetap aii.Aii tak boleh STOP macam tu je.Ramai lagi kawan kawan kat luar sana memerlukan supplement shaklee nie.. (Aii tau,ramai dah seller kat luar sana gulung tikar sekarang).Tapi aii,nekad nak juga jual shaklee.Supaya orang di luar sana kembali sihat dengan izin Allah hasil ikhtiar bersama shaklee.Sedang aii fikir nak STOP jual, tetiba datang la customer berduyun ( whatsapp / kol ).Lagipun, aii tak sampai hati tinggalkan customer aii macam tu aje.Itu tanggung jawab aii tau.Dan dengan izin allah juga, aii di kurniakan baby shaklee.Alhamdulillah! Berkat konsisten aii mengamalkan shaklee.


Okaylah... sampai disini saja coretan aii pagi ini.
assalamualaikum.


nak dapatkan produk shaklee?
hubungi 0179506861

Ada cod sekitar kuantan
postage pada setiap hari ke seluruh malaysia

No comments:

Post a Comment